Bij Body&Mind Studio bieden we hydrafacial huidbehandelingen aan die perfect zijn voor vrouwen van alle huidtypes. Of je nu last hebt van rimpels, fijne lijntjes, verlies van elasticiteit, dofheid, textuurproblemen, vlekken, een vette huid of verstopte poriën, onze hydrafacial behandeling kan helpen. Ervaar de voordelen van een stralende en gezonde huid bij Body&Mind Studio.

De beste huid van je leven


Hydrafacial is een niet-invasieve behandeling die de gezondheid van de huid verbetert. voldoet aan individuele zorgen en creëert een ongeëvenaarde glans. In tegenstelling tot traditionele gezichtsbehandelingen wordt het uitgevoerd met een apparaat in plaats van met de hand, voor diepere penetratie en langduriger resultaten.


Wat Hydrafacial uniek maakt


De magie zit in de toverstok, die werkt als een stofzuiger en opent de poriën voor een diepe reiniging en gemakkelijke verwijdering van onzuiverheden en dode huidcellen. Ook laat het actieve ingrediënten van onze boosters dieper doordringen voor een zo effectief mogelijke behandeling.
3 stappen voor de beste huid van je leven


REINIGEN

Grondig reinigen en de huid verzachten om dode huidcellen los te maken en extracties voor te bereiden.


EXTRACTIE

Maak de poriën vrij van verstoppingen met pijnloze zuigkracht.


HYDRATEREN

Verzadig het huidoppervlak met intens hydraterende stoffen en voedende peptiden.


Hydrafacial behandelingen


Signature: 60 minuten€140


Voorafgaand aan de behandeling wordt je huid voorbereid met een enzymatische peeling. Deze peeling wordt zorgvuldig gekozen op basis van je huidtype. In de volgende stap wordt de Hydrafacial toegepast, wat resulteert in een diepgaande huidreiniging, extracties en intensieve hydratatie. Dit wordt bereikt door het gebruik van geavanceerde serums, rijk aan antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. De behandeling wordt afgesloten met een rijke dagcreme en SPF. Hierbij worden de producten van Circadia gebruikt.


Deluxe: 60 minuten €175


Je krijgt alle essentiële onderdelen en voordelen van de Signature behandeling, terwijl je specifieke huidproblemen kan laten aanpakken via boosters en LED Light Therapy.


Platinum 80 minuten €195


Dé ultieme HydraFacial ervaring.
Het ontgiftingsproces wordt gestart met lymfedrainage, waarna je huid van een diepe reiniging, extracties en hydratatie wordt
voorzien. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster en de behandeling wordt afgesloten met LED Light Therapy. Het rode led licht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid
en elasticiteit. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.